2018: Kunstzinnig en Avontuurlijk
23/11/2017

SWEET CARAMEL GOES DUSHI KORSOW

Evita Tjon A Ten Surinaams Snoepje

Van 18 december 2017 tot 17 januari 2018 bezoekt Evita Tjon A Ten Curaçao voor een serie optredens, exposities en workshops. De zangeres stond in haar carrière al op het The Hague Jazz Festival en het Mallorca Jazz Festival, trad op in Gambia, en heeft 25 concerten in de USA gegeven. Eind 2017 en begin 2018 vrolijkt Evita met haar jazzy vocals onder andere Saint Tropez Ocean Club, Jazz Café Miles en Zanzibar Beach & Restaurant op. Ook zal ze een speciale kerstshow geven. Daarnaast verzorgt Evita op Curaçao interactieve trainingen over creatief zaken doen.

De artistieke duizendpoot over haar naderende bezoek aan Curaçao: “Ik ben niet eerder voor optredens in Curaçao geweest, en er kwamen nu zo veel leuke dingen op mijn pad. Met mijn Caribische roots (Evita is van Surinaamse afkomst, red.) kón ik deze kans niet voorbij laten gaan! Ik kan niet wachten om het winterachtige Nederland achter me te laten en in het vliegtuig te stappen naar dushi Korsou! En omdat ik zelf een caramelkleurtje heb, is de Curaçaose tour ‘Sweet Caramel goes dushi Curaçao’ genoemd!”

Sweet Caramel

Muziek is Evita’s grote liefde. Zij verheugt zich om ook met lokale muzikale toppers samen te gaan zingen. Lachend: “Ik zong voor het eerst toen ik tweeëneenhalf was, en ik ben nooit meer gestopt. Onlangs heb ik in Nederland met de Candy Kiss-tour diverse steden aangedaan. Nu kom ik met Sweet Caramel naar dushi Curaçao. Tot snel!”

Noot voor de Redacties:

Wilt u Evita ook boeken voor een optreden, workshop of interview? Of heeft u een ander idee waar zij haar creatieve bijdrage aan kan leveren, bijvoorbeeld met haar kunstwerken of sieraden? Er zijn nog enkele data beschikbaar. De boekingen worden verzorgd door:

Wanted Bookings

Agent: Myra Fagg

Tel. +5999 67 16 528

E-mail: info@wantedbookingscaribbean.com

Voor persinformatie kunt u terecht op info@evita-art-music.com

X