MUZIEK

Een multi media artieste met “husky voice” en een exotische uitstraling. Evita Tjon A Ten haar roots liggen in Suriname maar ze is opgegroeid in Nederland.

Het eerste dat ze zong was Who’s that girl van Madonna op tweeënhalf jarige leeftijd. Na 10 jaar viool besloot ze om te gaan zingen. Door liefde voor klassieke muziek en een Caraïbische achtergrond is er een mix van diverse stijlen bij Evita terug te vinden. Maar als ze zingt muziek met overwegend jazz invloeden.

Inmiddels heeft Evita niet alleen in Nederland de bühne beklommen, maar ook in landen als Hong Kong, Dubai, Amerika, Gambia en en Turkije. Ook heeft zij het podium mogen delen met onder andere Denise Jannah, Marjorie Barnes, Larry Graham, Eric Johnson, Elan Trotman, Etta Cox & Harold Betters. Deze vrolijke wervelwind heeft muzikaal, maar ook op de andere gebieden waarin zij actief is, een breed palet aan kleuren en emoties tot haar beschikking.

MELODIAS DE NOSSO AMOR

Liefde voor muziek, de wereld en het leven betoveren de geest. Maar wat is er nou mooier dan betovering van jouw hart? De nummers op de EP Melodías de nosso Amor gaan over betovering! Evita Tjon A Ten, vocalist, Paulo Bouwman, gitarist en bassist, en Anibel Fortes op percussie hebben de krachten gebundeld voor een unieke samenwerking voor deze EP. Samen nemen ze u mee op een korte reis met inspirerende melodieën als kompas en woorden die tot in de oneindigheid kunnen doorklinken.

Melodías de Nosso Amor, heeft als gemeenschappelijk thema: Liefde. Op de in eigen beheer geproduceerde EP staan songs in verschillende talen en muziekstijlen. De nummers zijn een melange van Kaapverdiaanse muziek, jazz, pop en latin. Het resultaat de EP Melodías de Nosso Amor, Melodieën van onze Liefde. Luister en geniet!

    Beluister op spotify

    Bekijk in E-shop

WHAT’S YOUR FLAVOUR

Met What’s your Flavour doet Evita, restaurants, theaters en festivals watertanden. Maar vooral de luisteraar. De zangeres komt met een nieuw concept, waarbij haar opdrachtgevers mogen kiezen uit drie smaken: Aardbei, Caramel of Chocolade. Het muzikale programma is vervolgens geheel in lijn met deze smaak, en neemt de gast als het ware mee op reis langs allerlei dimensies die met de smaak te maken hebben. What’s your flavour is verder gekoppeld geweest aan de Candy Kiss Tour door Nederland en België.
Deze CD is een compilatie van divers werk van Evita en is vooral voor promotionele doeleinden.

     Beluister op soundcloud

SWEET CARAMEL

De muziek op de CD Sweet Caramel, de debuut CD van Evita & The SIRs, is een melange van jazz, blues, funk en latin en ook de Surinaamse kaseko. De CD is weerspiegeling van een zangeres, tekstschrijver en componist die net zo divers is als de muzikale invloeden die op haar CD voorbij komen. Een zoete verrassing die u niet mag missen!

 

    Beluister op spotify

    Bekijk in E-shop

SAMENWERKING

VIDEO’S

IMPRESSIE