OVER EVITA

Evita Art & Music is een bedrijf dat Evita Tjon A Ten in 2009 heeft opgericht kort na het behalen van haar Bachelor Business Administration in Hospitality Management.

Evita Tjon A Ten, multi-media artiest, en laat zich inspireren door kleuren en vormen.Qua werkzaamheden is alles samen te vatten met een woord creativiteit. Een vrolijke wervelwind boordevol ideeën.

Inmiddels heeft ze voor ruim 200 bedrijven een huisstijl ontwikkeld en maakt ook grafisch ontwerp onderdeel uit van haar kunstzinnigheid. Verder ontwerpt en maakt ze sieraden en spreekt ze op regelmatige basis voice-overs in voor reclames, documentaires en luisterboeken. Dit doet ze voor bedrijven/organisaties en particulieren. Ook als presentatrice en dagvoorzitter is zij te boeken. De resultaten van haar kunstzinnigheid zijn bijvoorbeeld haar sieradenlijn Evi~lance en een uitgebreide wenskaartencollectie, wijnkisten, en nog veel meer.

Elke opdracht wordt als een nieuwe uitdaging gezien waarbij de wensen van de klant voorop staan. Afspraken worden gemakkelijk ingepland en het proces van het eerste gesprek tot de afgeronde opdracht wordt op voorhand duidelijk doorgesproken.

“Kunst en muziek kunnen werelden samenbrengen en troost bieden.
Muziek en kunst kunnen helen als zaken stuk zijn”.

MEDIA