“Beauty will save the world”: Ms Top of the World Plus Size verkiezing
02/07/2019
Body confidence, I love it!
28/04/2020

Een leven met hakken is zoveel magischer

silhouette in de winkel

Website: https://silhouette.nl/cat/accessoires-en-kadobonnen/

Silhouette, al 47 jaar de specialist op het gebied van kwalitatief hoogwaardige, betaalbare sexy en trendy (open) schoenen, pumps, sandaaltjes, muiltjes, enkel-, kniehoge en over-de-knie laarzen met puntige stiletto hoge hakken van maat 30 tot en met maat 47 met verschillende hakhoogtes, schachtwijdtes en neuzen.

Een deel van de productie van de schoenen ligt in handen van Silhouette; een ander deel wordt geïmporteerd.

Klanten van allerlei pluimage kennen de weg naar de winkel of de webshop om dié opvallende of uitdagende schoenen die perfect passen bij hun outfit voor die speciale gelegenheid te vinden. De meeste schoenen zitten ook comfortabel en op deze manier is hun shoelover bestand gegroeid. Niet voor niets zijn de schoenen van Silhouette goedgekeurd om te poseren voor bodyfitnesswedstrijden van de International Federation of Body Builders (IFBB).

Zelf ga ik voor alle ‘high-heel bling’ schoenen die passen bij de kleurige outfits voor mijn optredens naar Silhouette en iedere keer is dat weer een beleving op zich. Als artiest ga ik er graag naar toe, omdat ik altijd slaag en dat al langer dan 10 jaar. Er is geen kleur die Silhouette schoenen niet heeft en het persoonlijke kundige advies maakt de beleving compleet. Ik ben blij dat Silhouette schoenen mij ook gaat sponsoren voor mijn Plus Size verkiezing.

Meer weten over de exclusieve schoenen van Silhouette loop dan even langs bij de schoenenwinkel in de Karel Doormanstraat 46, die 7 dagen per week open is, kijk in de webshop of ga naar Facebook, Instagram en Pinterest.

Contactgegevens

Silhouette Schoenen

Adres: Karel Doormanstraat 467; 3012 GH Rotterdam

Tel.nr.: 010-4130516 of GSM: 06-13576496

Email: info@silhouette.nl

X