Body confidence, I love it!
28/04/2020

Oogstrelende stoffen, bruisende designs met een boodschap 

jansen holland met jean louis en bas

 

Jansen-Naninck BV, dat is opgericht in 1935 en gevestigd is in Helmond, wordt op dit moment gerund door de 3e generatie Jansen. Sinds de oprichting heeft het bedrijf zich bezig gehouden met de handel van kwaliteitswaxprints, dubbelzijdig bedrukte lappen katoenstof, aanvankelijk vooral bestemd voor de Afrikaanse markt. 

Jansen-Naninck is de dealer voor de meest vooraanstaande textielproducenten voor de markt in West en Centraal Afrika: Julius Holland, Lace Swiss LA, Getzner, Damask headtie. 

 

Het bedrijf verkoopt de beste kwaliteit en grootste variëteit stoffen van 100% katoen, die zijn gemaakt in Nederland, variërend van Wax block prints, Superwax, riche Bazin, Kant, lave en Java. 

 

Aanvankelijk gebruikten vrouwen de waxstoffen als communicatiemiddel om op een indirecte manier bepaalde boodschappen over te brengen. Bijvoorbeeld stof waarin het symbool van een stoel is verwerkt, verwijst naar het spreekwoord: ‘Als je zo graag over me wilt praten, pak er een stoel bij en kom zitten’. En zo zijn er nog tal van andere voorbeelden. 

 

Anno 2019 gebruiken toonaangevende mode-ontwerpers de kleurrijke en levendige stoffen van Jansen Naninck voor oogstrelende en bruisende designs voor mannen en vrouwen, die nieuwsgierig en modebewust zijn, maar ook met een verfijnde smaak, een sterk identiteitsgevoel, persoonlijke visie en respect voor tradities hebben. Stijliconen, wereldsterren, politieke gezagdragers en diplomaten dragen ontwerpen, die gemaakt zijn van stoffen van Jansen-Naninck. 

 

In 2002 is het bedrijf onder de naam Julius Holland gestart met de productie van luxueuze Afrikaanse wax prints. 

Ik ben supertrots dat al jaren de stoffen de basis zijn voor creatieve creaties van katoen voor mijn optredens en nu ook voor mijn Miss Verkiezing. 

 

Contactgegevens: 

Jansen-Naninck 

Adres: Engelseweg 227; Helmond 

Tel.nr.: 492 549 346 

info@waxprint.nl 

www.jansenholland.com 

info@waxprint.nl 

X