november, 2023

11nov10:0018:00FeaturedOpen Atelier dagen 11 november 2023Open Atelierdagen 11 november 202310:00 - 18:00 Evita Art & Music, Edisonstraat 15

Open Atelierdagen 11 en 12 november Amazonia

more

Event Details

Ontdek de kleurrijke wereld van Evita Tjon A Ten, een kunstenares en eigenaresse van Evita Art and Music. Haar kunstwerken zijn doordrenkt met inspiratie uit kleuren en vormen, waardoor ze een unieke expressie van creativiteit en schoonheid vormen.

In onze webshop vindt u een assortiment van de meest recente schilderijen, geschenk kisten, wenskaarten en unieke sieraden. De wenskaarten zijn altijd gebaseerd op Evita’s prachtige schilderijen.

Elk schilderij is een meesterwerk op zich, met levendige kleuren, dynamische composities en een speelse combinatie van vormen. De creativiteit en passie van Evita worden weerspiegeld in elk detail van haar kunstwerken. Met haar gebruik van gekleurde en unieke vormen creërt ze een visuele ervaring die de zintuigen prikkelt en emoties oproept. Haar kunst spreekt tot de verbeelding en brengt een gevoel van vreugde, verwondering en inspiratie teweeg.

Ontdek de prachtige wereld van kleur en vorm, vastgelegd in de kunstwerken.

Time

(Saturday) 10:00 - 18:00

Location

Evita Art & Music

Edisonstraat 15

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X