Retourneren

Retourneren

Volgens de wet Koop op Afstand heeft u als klant na het doen van aankopen het recht om het product onverwijld doch uiterlijk binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product door of namens de klant.

Om gebruik te kunnen maken van de hierboven genoemde termijn dient u zich te houden aan een aantal spelregels.
• Een product kan alleen onbeschadigd en nog bruikbaar en voor zover redelijkerwijs mogelijk in originele verpakking geretourneerd worden.
• Ten aanzien van de kleuren van de producten die in de webshop worden getoond geldt, dat deze kunnen afwijken van de echte kleuren van een product. Indien hiervan sprake is, neem dan contact op met EAM om hiervoor een oplossing vinden.
• Het product wordt geretourneerd zonder vertraging en voordat de genoemde periode van 14 dagen is verlopen vanaf de dag dat u schriftelijk heeft gecommuniceerd het product terug te willen sturen.
• De retourkosten voor het terugsturen van de bestelling komen geheel voor uw eigen rekening.
• Wanneer het product onbeschadigd en in goede staat retour is ontvangen, wordt het koopbedrag binnen 14 dagen gecrediteerd door middel van hetzelfde betaalmiddel dat u heeft gebruikt, tenzij u instemt met een andere betalingsmethode. De terugbetaling is kosteloos.
• Het retourneren van een product valt onder de verantwoordelijkheid van de afzender. EAM kan niet aansprakelijk worden gesteld voor een beschadigde of zoekgeraakte retourzending.