2018: Kunstzinnig en Avontuurlijk
23/11/2017
‘Gezicht’ van Blezzi Orgeade in 2018
11/07/2018

Website Evita Art & Music vernieuwd

Evitanieuwewebsite

Na een succesvolle jazztour op Curaçao was er weer genoeg werk aan de winkel. Het wordt voor mij, maar ook voor mijn klanten steeds belangrijker om snel en gemakkelijk cadeaus, wenskaarten, cd’s, etc. te bestellen.

Hoog tijd dus voor een vernieuwde website met een nieuwe, overzichtelijke en kleurrijke uitstraling. Deze vernieuwde website heeft een ‘responsive design’ en is gemakkelijk te gebruiken op telefoons en tablets. Vanaf nu kunt u overal en gemakkelijk al uw bestellingen met uw smartphone of tablet regelen.

U kunt ook gemakkelijk berichten en producten delen en op de hoogte blijven van het laatste nieuws en actuele collecties.

De geproduceerde wijnkisten van 2017, die eigenlijk een soort try-out waren, sloegen goed aan en zijn voor allerlei doeleinden gebruikt, zoals het opbergen van visite-kaartjes, linten en strikken, maar ook als kleurrijke wand. Bestemmingen, waar ik zelf niet aan gedacht heb, maar die Albert Einsteins woorden ‘Creativity is Intelligence having fun ’onderstrepen.

De nieuwe website is ‘veilig’ gebouwd door de Virtualisten www.devirtualisten.nl; alle communicatie wordt dan ook versleuteld verzonden.

Bezoek de vernieuwde www.evita-art-music.com website. Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, stuur dan een mail naar info@evita-art-music.com of bel +31 (0)6-47214522.

X